“Is this the real life, or is it just fantasy?”

So land ons toe mos in die ooste van Fantasieland na ons Blogland ekapades.

Diewens die is ons nou nie in die ware sin van die woord nie.  Daar naby George op vlug van Toweropstal beland arme Scrapy in die hospitaal omdat sy gedink het die muntstukke is van sjokolade gemaak. Kyk na haar borgverhoor het ons klomp saam met haar soos blits weggemusk(iet) in daai masjien.  So beland die hele lot van ons in fantasieland.

Met Trompie aan die voortou, lyk ons vreeslik na Dorothy van die Wizard of Oz, verskrik en verdwaas. Maar hierdie plek, voel vreeslik baie soos Alice in Wonderland, en daai plek se koningin was mal.

My mede-towerinne is so deur die weer, hulle dink ons is in Oostenryk. Wat gaan ek maak? Hulle is  getoor en bedwelm deur die bose koningin se towerspreuke.  Camille an Marco glo glad hulle is die nuwe koning en koningin. O my vy!

Abrie wysneus in boeke rond in ‘n biblioteek wat ek nie kan kry nie. en ek kan nie vir Perdebytjie nêrens kry nie. Na almal met goud besmeer is en die koningin so vrolik vir Toorts vertel het ons het niks om oor te bekommer nie, bekommer ek eers.

Op die koningin se bevel is ons onderweg na die woud naby die Towerkasteel. Ons is op soek na ‘n takbok. Ek haat jag. Net die koningin se wagte het wapens by hulle. Toortsie huppel vrolik die woud in, en die res tros agterna. Ek dek die agterhoede. My uitrusting is nie vir wouduitstapppies gemaak nie.

lekker kostuum

Wat is in die woud? Die plek is so bebos, g’n son skyn op die grond nie.

 

dark-forest

In ‘n oopte, kry ons hom staan. Majestieus, massief.

Red deer stag standing in bracken and fern during rutting season.

Die groot takbok  gee een snork en vlug die bos in. Voor ons ons oë kan knip is die woud in digte mis gehul.

‘n Kras gekekkel klink net so skuins voor ons ou benoude bendetjie op. “Het julle!” skril die koningin.   Sy het ‘n gedaanteverwisseling ondergaan van die vriendelike, gemoedelike vrou wat ons so gerusgestel het by die Towerpaleis. Voor ons sit ‘n makaber gegrimeerde heks.  O vrek, en daai tier lyk vir my honger….

qween

MY mede-towerinne

Una

Hester

Sonell

Kameel 

Toortsie

Scrapy  en Trompie

Wegkruipertjie

Ekmyself

Seegogga

gil gelyk.

Ek soek verward na

Abrie

en

Perdebytjie

Ek sien net mis en hoor hoe die koningin lag…..

Toe skrik ek wakker.

Dit was ‘n nare droom.

Ek moet opstaan en gaan werk. Kom luister eers saam….

 

 

———————————————————————————————————————————

Om die inskrywings van verskillende bloggers in die Lê-Jou-Eier uitdaging te geniet of om self ‘n eier te kom lê wat ons kan uitbroei en grootmaak, klik op die InLinkz skakel net onder die paddatjie:

http://www.inlinkz.com/new/view.php?id=776174

46 Comments on ““Is this the real life, or is it just fantasy?”

 1. En daar raak ek heeltemal verlore in Queen se Bohemian Rhapsody!!! Nou kan niks my meer pla nie, ek sit waar ek sit, en ek luister oor en oor. Dankie tog jy skrik toe wakker uit jou nare droom. Ek sal beslis nie goed afgaan as tierkos nie, sal dwars in sy keel bly vassit tot hy my uitspoeg. Jig!!!

  Liked by 1 person

 2. Sjoe! My hare staan regop!
  1) Ek het nie rigting nie, julle moenie my volg nie!
  2) Dat ek my só met ‘n koningin kon misgis!
  3) Jy sê ons is NIE in Oostenryk nie!? Wat sê jy my nou!?
  4 Genadiglik was dit net ‘n droom.
  Sug van verligting!

  Liked by 2 people

 3. Jy onthou dat jy ons gasblogger is vir die week wat Donderdag begin nè? Jy moenie vergeet om vir my die naam van die uitdaging te WA sodat ek die InLinkz skakel kan skep nie. So teen Woensdagnamiddag asseblief, ek gaan nie Donderdag naby ‘n rekenaar wees nie.

  Liked by 2 people

 4. Jy het my amper inspireer om ‘n storie te skryf om julle te gaan red en toe word jy wakker. Besig met ernstige navorsing oor ‘n verskeidenheid van onderwerpe.

  Terloops ons het gister ‘n Alice in wonderland partytjie gehou vir die afskeid van een van ons direkteure (‘n vrou). Iemand het genoem dat sy ons queen of hearts is… daardie persoon weet duidellik nie waaroor Alice of Wonderland gaan nie, bepaald nie kompiment in die konteks nie; Off with their heads!

  Liked by 3 people

 5. Jou uitrusting het my groot plesier verskaf 😀😀😀😀😀 Tussen jou en Hester se nagmerries maak dit vir lekker pret. Daardie koningin gee my koue rillings!!! Jou lied wil nie hier by my oopmaak nie…. sal kyk of ek hom êrens anders kan oopmaak.
  Hoe gaan dit met jou…. nog so moeg?

  Liked by 1 person

 6. So tussen al die gelag en drome deur weet ek nie of een van ons mooi gaan lyk vir die bal vannaand nie. Smaak my ons het almal so bietjie soetwyn in, of dalk van Toorts se kruietjies?

  Liked by 2 people

 7. Terug pieng: betyds of laat agter 3? | Seegogga se Bloggie

Lewer kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top40Weekly.com

The Weekly Top 40 1955-2017

toortsie.com

Skyn, liggie, skyn!

No Facilities

Random thoughts, life lessons, hopes and dreams

Leeskring met een lid

Waar ons boeke saam met die seelug inasem

The Bee Writes...

oder auch "Die Bea schreibt" *** expect nothing... not even the unexpected *** erwartet nichts... noch nicht mal das unerwartete

Gedigte wat jou laat dink.

Sien die groot prentjie.

Tokeloshe

I♥2CR8

Kluisenaarsklaviere

Denke oor die wêreld, sy plekke en sy mense

Kameel se gebabbel

Waar die hart van vol is, loop die mond van oor

Kruger Theron

Stories met Siel

Daily Manna

By Heart of Worship

Justice's Blog

The fear of the LORD is the beginning of wisdom...The contents of blog ranges from Christian knowledge to my own 'nerdy' posts.

the depth of now

Discovering Istanbul through Storytelling & Photography

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Wag 'n Bietjie

Welcome! Come linger a while..

%d bloggers like this: