maxresdefault1696234075090984257.jpg

 

Dankie Kameel vir die eerste been van die Pretoria kuier.

As iemand wonder hoe ek skielik so stil is en net snesies uitdeel en van alle dinge eenkant Mills&Boon lees…. griet ek het dit reeds gesê…..my kop draai. In elk geval voor ek in sirkels gaan soos ‘n posduif al om ‘n gat, die video vertel alles!

Na die petalje is ek nie lekker nie. Die dat ek sommer snesies uitdeel en skielik Mills & Boon lees. Ek draai voortydig in my eie graf om. Ek verpes albei. Snesies en Mills & Boon. Noem my tydelik Vuurvliegie. My liggie is klein na die skrik

Dit blyk tydelik te wees, ek kon darem die kunstenaars by die Blou Hond uit hulle verdriet kry. Towerinne, die snesies is nou op.

Groete Vuurvliegie(aka Lekkervurig)

Die virtuele toer van die towerinne kan op hierdie skakel gevolg word: http://www.inlinkz.com/new/view.php?id=797928