‘n Lenteaand in Afrika

Fokuspunt op ons stoeptafel. Met en sonder flits. Vreugde as verlede jaar se Amarillis bol nog wil blom. Dis lekker vredig op die Watervalplaas se stoep. Die brakke is dansky Bab se insette gesomer skeer. Koda- koos is geflous in badtyd in. Die tuin is waternat en Rots braai.

Varktjops, vetgatjies en Caprese slaai op die spyskaart. (Vetgatjies is hoenderbors gevul met Feta en in ‘n spekkombersie toegedraai. Ons Vleislapa Marshallstraat se Marius wat immer kreatief met kos omgaan en vir lekker en nuut sorg.)

En dan. Die Springbokke, die Springbokke. Wat ‘n sege. Epies. Tweehonderd ses en twintig tackles en twee wenpunte later. Lekker, lekker tonekrul troef. #Bokke. Siestog All Black land is in rou gedompel.

Ag, dis lekker op die stoep. ‘n Lenteaand in Afrika.

9 thoughts on “‘n Lenteaand in Afrika

Lewer kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.