Tuindag

Ek is al maande met die varkgriep en nagevolge sommer blegh. Die afgelope twee weke aan bed en huis gekluister. Sedert gister voel ek soos myself, uiteraard moes ek buitentoe. Nodig die grond onder my voete en die son op my kroontjie. Ek loof en sing. Kyk hoe vrolik is ons nuwe seisoen van groei. Eenkant toe skete, eenkant toe!

Goudgeel

Mooie eenvoud

Lente lekkerruik lekkerte

Kyk hoe Van Gogh die irisse

Fotodief, Oscar, my blommebrak

Oranjemooi

Koda-Koos steel die kollig

Malse Malva

Wens ek kan in woorde vertel hoe lekker ruik die ster jasmyn

Die mooiste mooi in die agtermiddagson

15 thoughts on “Tuindag

    • Dankie. Ek prop myself vol Airmune, Allergex en bly uit wind en weer. Ek bid dat die reën gou kom, miskien bring dit verligting. Dit was windstil gister toe ek gaan genesing soek, vanoggend Augustus dit op die mooi September Saterdag. Sal maar skryfwerk pleeg. Maandag is ek terug in die tuig by die Lekker winkel.

      Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.