Ek stem hiermee saam….

Soos meeste ander Afri-forum lede , het ek my sms gekry om deel te neem aan die optog na die unie geboue op die 25ste November 2017. Ek is seker , baie nie lede en belangstelendes het ook soort gelyke uitnodigings gekry Ek het ‘n spesiale belang by plaas moorde! My pa en my jongste […]

via Inklusief ja, eksklusief nie! — Afrikaans-African

4 Comments on “Ek stem hiermee saam….

 1. Ek kan nie saam stem nie. Ons is die nageslag van die Ja stemme en bitter min van ons koop nog hierdie bullshit(skies dis kras) storie van ‘n reënboog nasie. Seker omdat ons baie bedrywig is op social media en self sien hoe opgevoede monsters agter skuilname vertel hoe ons moet voetsek terug na ons land (ek het geen idee waar dit is, my familie is al 600 jaar hier) so mens kou swaar as jou eie ook begin sê vreet dit of voetsek.

  Like

  • Al die bullshit oor die reënboognasie koop ek ook nie. Ek koop wel dat ons met verdere onderskeiding en kategorisering van slagoffers, vergeet dat daar mesne oor die spektrum van kleur en kultuur verniel word. Ek bly op ‘n plaas en jy kan nie glo wat die werkers mee te doen kry in hulle eie woonplekke nie. Die Malemas en Hofmeyers en al dies wat kan raas en blaas maak ‘n skamele klein persentasie van hierdie land se bevolking op, maar maggies hulle word na geluister soos kerk. So word die meeste Suid-Afrikaners deur die verbale minderheid links en regs van ons verskreeu word tot in ons hoekies. Dis waaroor die skrywer waarsku.
   Wat ons herkoms betref – ons is reeds tuis, net waar Miesies Ples ons oer-oer Ouma se nageslag van hier noord begin trek nie.
   Ons moet maar net leer saamstaan en raasbekke stilkry. Dis die droom. Spookasem lyk dit my.
   Groetnis

   Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dis Ekke

My vreugdes en frustrasies

toortsie.com

Skyn, liggie, skyn!

Life according to C

To become remarkable, hold yourself accountable

Holladriehoe

Hier gesels ek oor alles wat my bly maak: my taal, die natuur, kuns, die lewe.

Top40Weekly.com

The Weekly Top 40 1955-2017

No Facilities

Random thoughts, life lessons, hopes and dreams

Leeskring met een lid

Waar ons boeke saam met die seelug inasem

The Bee Writes...

oder auch "Die Bea schreibt" *** expect nothing... not even the unexpected *** erwartet nichts... noch nicht mal das unerwartete

Gedigte wat jou laat dink.

Sien die groot prentjie.

Tokeloshe

I♥2CR8

Kluisenaarsklaviere

Denke oor die wêreld, sy plekke en sy mense

Kameel se gebabbel

Waar die hart van vol is, loop die mond van oor

Kruger Theron

Stories met Siel

Daily Manna

By Heart of Worship

Justice's Blog

The fear of the LORD is the beginning of wisdom...The contents of blog ranges from Christian knowledge to my own 'nerdy' posts.

The Depth of Now

Exploring Istanbul Through Storytelling & Photography

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Wag 'n Bietjie

Welcome! Come linger a while..

The Sanity Rules

Uncommon common sense

Tannie Frannie

My terapie vir oudword

Ouch!! My back hurts!!

Life according to one of life’s truly gifted naturally born wafflers… an open diary of a Saffer in a different land... life in the greater Dublin & Leinster area. (Since 2011) My quests fuel my dreams… my dreams fuel my quests!!

Liewe Persoon

Ons het almal iemand nodig om na ons te luister

Bondels Gedagtes

Lesse geleer, en stories uit my lewensreis

penpunt

Waar die hart van vol is …

Country Living in Southern Africa

Sharing my life in Mozambique and all things country in Southern Africa

Dream Desire Achieve

The dreams you desire can be achieved, for with God nothing is impossible.

KAITLIN B. CURTICE

Kaitlin B. Curtice

de Wets Wild

Disappearing into South Africa's wild places... Again!

heart prints

live the story you want to tell

filosopete

blessedbeyondrecognition 🇿🇦

WoordNoot

Waar ek my woorde en note kombineer om my storie te vertel

Die Bordkryt

Studentekoerant

Positief

Wat jy in jou gedagtes toelaat, dit word jou lewe

Ekmyselff

dit is wat dit is, ek is ook wat ek is

'n Skrywer se blok

Kortverhale, gedigte en sommer enigiets met die lewe te doen.

Thulana

Almal om my is gek...

Vinke en Verse

Spraak-, taal- en gehoorterapeut. Kamma-digter. Lewenslange student. Reisiger. Liefhebber van woorde, musiek en Afrika. Deur Genade gered en deur Liefde vrygespreek.

Tapestry of Thought

Cilnette Pienaar weaves and unravels

bitterbossie

Die groenspreeu is 'n kunstenaar ...

Born in Providence

finding our way back to love

%d bloggers like this: