4 thoughts on “Ek stem hiermee saam….

 1. Ek kan nie saam stem nie. Ons is die nageslag van die Ja stemme en bitter min van ons koop nog hierdie bullshit(skies dis kras) storie van ‘n reënboog nasie. Seker omdat ons baie bedrywig is op social media en self sien hoe opgevoede monsters agter skuilname vertel hoe ons moet voetsek terug na ons land (ek het geen idee waar dit is, my familie is al 600 jaar hier) so mens kou swaar as jou eie ook begin sê vreet dit of voetsek.

  Like

  • Al die bullshit oor die reënboognasie koop ek ook nie. Ek koop wel dat ons met verdere onderskeiding en kategorisering van slagoffers, vergeet dat daar mesne oor die spektrum van kleur en kultuur verniel word. Ek bly op ‘n plaas en jy kan nie glo wat die werkers mee te doen kry in hulle eie woonplekke nie. Die Malemas en Hofmeyers en al dies wat kan raas en blaas maak ‘n skamele klein persentasie van hierdie land se bevolking op, maar maggies hulle word na geluister soos kerk. So word die meeste Suid-Afrikaners deur die verbale minderheid links en regs van ons verskreeu word tot in ons hoekies. Dis waaroor die skrywer waarsku.
   Wat ons herkoms betref – ons is reeds tuis, net waar Miesies Ples ons oer-oer Ouma se nageslag van hier noord begin trek nie.
   Ons moet maar net leer saamstaan en raasbekke stilkry. Dis die droom. Spookasem lyk dit my.
   Groetnis

   Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.