Breinsuiker se mooi,mooi

ek hang nie meer soos ‘n vrot vrug, of peer ek is nie meer duister maar my siel wil leer langs die stroom het ek gekniel met toe oë en stukkende siel op die klam gras het ek gesit en voel verniel Sal U, O God my hoor smeek? Sal U, O God my praat […]

via GEBED — breinsuiker

3 thoughts on “Breinsuiker se mooi,mooi

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

w

Connecting to %s