Klein liggie

Ek lees vanoggend hierdie op die Vuisboek raak:

“One of the most calming and powerful actions you can do to intervene in a stormy world is to stand up and show your soul. Struggling souls catch light from other souls who are fully lit and willing to show it.”   ― Clarissa Pinkola Estés

Mural: Artist unattributed, Wynwood Arts District

Toe dink ek so by myself, ek wil dankie sê vir julle bloggers en nie-bloggers wat hier by my kom draai en van party skryfgoed hou, op skrywery reageer, en in die algemeen my sonder skroom toelaat om my gekraakte menswees so skrefie, skrefie te ontbloot.

Dis bevrydend om agter te kom dat ek eintlik nie gebreek is nie, my tekort-aan-serotonien-en-dopamien brein ten spyt, nie heelgemaak hoef te word nie. Dat dit bloot net is wie ek hier op aarde is. Dat alles in my lewe groei meegebring het, en dat my liggie, al is dit soms flouerig, tog in iemand anders se donker lig maak.

Oor en uit.

2 Comments on “Klein liggie

  1. Die woorde in die aanhaling is by verre die waarste en mooiste wat ek in ñ lang tyd gelees het! Ek kom kuier baie graag daagliks by jou, in jou oppe en affe.

    Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Facilities

Random thoughts, life lessons, hopes and dreams

Leeskring met een lid

Waar ons boeke saam met die seelug inasem

The Bee Writes...

oder auch "Die Bea schreibt" *** expect nothing... not even the unexpected *** erwartet nichts... noch nicht mal das unerwartete

Gedigte wat jou laat dink.

Sien die groot prentjie.

Tokeloshe

I♥2CR8

Kluisenaarsklaviere

Denke oor die wêreld, sy plekke en sy mense

Kruger Theron

Stories met Siel

Daily Manna

By Heart of Worship

Justice's Blog

The fear of the LORD is the beginning of wisdom...The contents of blog ranges from Christian knowledge to my own 'nerdy' posts.

the depth of now

Discovering Istanbul through Storytelling & Photography

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Wag 'n Bietjie

Welcome! Come linger a while..

The Sanity Rules

Uncommon common sense

Tannie Frannie

My terapie vir oudword

Ouch!! My back hurts!!

Life according to one of life’s truly gifted naturally born wafflers… an open diary of a Saffer in a different land... life in the greater Dublin & Leinster area. (Since 2011) My quests fuel my dreams… my dreams fuel my quests!!

%d bloggers like this: